Rejtélyes e-mail: életjelet adott magáról a meggyilkolt VV Fanni?

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság rejtély VV Fanni gyilkosság eltűnt tragédia VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. László továbbra is megingathatatlanul védi igazát. Egy szakértőknek szegezett keresztkérdéssel és egy furcsa, rejtélyes e-maillel igyekezett bizonyítani, hogy semmi köze az eltűnt VV Fanni meggyilkolásához.

Ahogy azt ismerjük, B. Lászlót azzal vádolják, hogy 2017 novemberében a ValóVilág sztárját, VV Fannit a lány lakásában megölte, majd testét a kocsihoz cipelte és a Dunába dobta. A férfi már négy éve tagadja a vádakat és folyton lehetetlennek tűnő magyarázatokkal rukkol elő.

Ma ismét folytatódott a tárgyalás, ahol B. László és ügyvédje keresztkérdésekkel bombázta a szakembereket. Kiderült a végén: Fanni e-mail címéről valaki egy rejtélyes e-mailt küldött 2017. december 3-án, egy bizonyos Péternek, és egy telefonszámot is küldött.

A bírónő megdöbbent a hallottakon és nem értette, hogy egy ilyen ügy esetében hogyan fordulhatott elő ilyen figyelmetlenség.

Forrás: Facebook/ VV Fanni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.