Sokkolta Sarka Katát a hír: nem hitte el, hogy az utolsó pillanatban lefújták a Miss World versenyét

Forrás: TV2 -
Sarka Kata koronavírus-fertőzés Miss World Hungary koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó pillanatban fújták le a Miss World versenyét: Sarka Kata el sem akarta hinni, hogy ilyen megtörténhet. 

A világdöntő napján döntöttek úgy a szervezők, hogy nem tartják meg a Miss World versenyét, méghozzá azért, mert több szereplőnek és háttérembernek is pozitív lett a koronavírus-tesztje. Sarka Kata és Rogán Cecília, a Miss Wolrd Hungary versenyigazgatói és Tótpeti Lili, a Miss World Hungary 2021 győztese beszéltek a kialakult pánikhelyzetről a Mokkában.

Sarka Kata nem akarta elhinni, hogy az utolsó pillanatban lefújták a Miss World versenyét Forrás: TV2

"Lilitől tudtam meg, és megmondom őszintén, azt hittem, hogy valamit félreért. Indítottunk is egy videóhívást, szegénykém sírt. És még mindig azt gondoltam, hogy ebben van valami félreértés, mert ilyen nem fordulhat elő, hiszen akkor miért rendezték meg, és miért az esemény előtt pár órával fújják le, akkor már miért nem csinálják végig. Volt bennem sok kérdőjel" - mondta Sarka Kata, de aztán megkapták a hivatalos közleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.