Tragédia! Gyászol az X-Faktor sztárja: "Nagyon hiányzik, ő volt a legfőbb támaszom"

nagymama X-Faktor gyász Szekér Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor korábbi versenyzője, Szekér Gergő karácsony második napján kapta a szomorú hírt, hogy szeretett nagymamája, Mária Valéria elhunyt. 

Gergő csupán kilencéves volt, amikor elvesztette édesanyját. A nagymamája nevelte fel, aki olyan volt számára, mint a második anyukája.

"Szegény az utóbbi időben nem érezte jól magát, többször elesett, és mivel egyedül élt ő maga kérte, hogy egy időre otthonba mehessen. Én nem szerettem volna, felajánlottam, hogy kimegyek hozzá és gondját viselem, de nem akarta, hogy feladjam a munkámat. Nagyon jól érezte magát, nem volt betegsége, semmi előjele nem látszott annak, hogy bármi baj lenne. December 24-én meglátogattam, még másnap is beszéltünk, úgy volt, hogy hazamegy, nagyon várta. 26-án éjjel pedig elaludt. Ennél szebb halált kívánni sem lehetne...." - mondta megtörten az énekes a Blikknek.

Mária Valéria 77 éves volt, egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a halálát.

Forrás: RTL Klub

"Próbálok erős maradni, és arra gondolni, hogy még beszélhettem vele, és elmondhattam neki, hogy mennyire szeretem. Mindenét odaadta volna nekem, és örülök, hogy megérhette a sikereimet, tudom, hogy büszke volt rám. A temetést nekem kell intéznem, de még nem tudom mikor és hol lesz. Nagyon hiányzik, ő volt a legfőbb támaszom, nagyon fáj, hogy már sosem mondhatom el neki" - tette hozzá szomorúan az egykori X-Faktoros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.