Hihetetlen! 75 éves lett Hámori Ildikó - Szinetár Dóra így ünnepelte édesanyját

ünneplés Hámori Ildikó Szinetár Dóra Szinetár Miklós Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is hinné az ember, hogy Hámori Ildikó színművésznő már 75 éves. Lánya, Szinetár Dóra is rácsodálkozott édesanyja korára. 

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész tegnap ünnepelte születésnapját, és bár nem látszik rajta, Hámori Ildikó már 75 éves. Ezt nemcsak a barátok, ismerősök és rajongók nem hiszik el róla, de a saját lányának, a szintén színésznő Szinetár Dórának is hihetetlen, aminek Instagramon hangot is adott.

„Tegnap 75 éves lett az én Csodálatos Édesanyám!!! Mamika. Ami persze egy lehetetlenség, elnézve az életerejét, a mosolyát, az energiáit. De a naptár mégis ezt mondja, úgyhogy akkor elhisszük... és nagggggyon büszkék vagyunk rá!!! Isten éltesse itt is!!! Meg mindenhol! Még nagyon nagyon sokáig!!!" - írta Dóra a kiposztolt szülinapi fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.