Felháborító! Videóra vették, ahogy az ápoló megerőszakolja a 99 éves idős beteg asszonyt

Forrás: Shutterstock -
felháborító nemi erőszak betegágy kórház beteg ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet magyarázatot találni a férfi tettére.

Philip Carey ápolóként és házigondozóként dolgozott az angliai Blackpoolban. A betegei között sok volt az idős, magatehetetlen ember, akiket hetente többször is meglátogatott, figyelte az állapotukat. Így tett a 99 éves nénivel is, aki már régóta ápolásra szorult. Az egyik nap azonban a férfi valamiért úgy döntött, hogy bántalmazza és megerőszakolja a majdnem százéves, demens idős asszonyt.

Nem számított rá, hogy a család bekamerázta a néni szobáját.

A család még nem tudta feldolgozni, ami történt (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A családnak először az lett gyanús, hogy a mama egyik napról a másikra visszahúzódó, távolságtartó lett, és rázta a félelem, ha valaki meg akarta őt ölelni a szerettei közül. A néni beszámolt a családjának arról, mi történt vele, de nem akartak neki hinni. Ekkor nézték vissza a rejtett kamera felvételeit és ez buktatta le az erőszakoló ápolót.

– idézte az egyik rokon szavait a Bors a DailyStar cikkéből.

A 99 éves nénit szexuálisan bántalmazó ápoló életfogytiglani börtönbüntetést kapott, leghamarabb tíz év múlva szabadulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.