A rajongók is alig ismernek rá az egykori tinisztárra: átműttette az arcát Vanessa Hudgens

plasztikai műtét Oscar-gála sebészeti beavatkozás fotó Vanessa Hudgens plasztika szépészeti beavatkozás arcplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ árgus szemekkel figyeli az Oscar-gálára érkező hírességeket. A szakértők hosszasan értékelik és elemzik a celebek ruháit, frizuráit és sminkjeit, így kiemelten fontos, hogy mindenki tökéletesen jelenjen meg a fotósok kamerái előtt.

Az egykori tinisztár, Vanessa Hudgens kitett magáért. A színésznő egy éjfekete Valentino estélyiben jelent meg a gálán, azonban nem a ruhájával keltette az igazán nagy feltűnést. A High School Musical főhősét rengeteg kritika érte, amiért plasztikáztatta az arcát, és a beavatkozásoknak köszönhetően koránál jóval idősebbnek néz ki.

A hozzászólók szerint Vanessának kacsaszája lett, eltűntek az arcáról az imádnivaló kis gödröcskék és ennek tetejében a sminkje sem sikerült jól. A 33 éves színésznő legutóbb Andrew Garfield oldalán tűnt fel a tick, tick... Boom! című filmben, azonban a High School Musical sikerét egyik későbbi filmjével sem sikerült megugrania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.