"Elviselhetetlen a hiánya" - közel két éve rabolták el Levente kislányát

Forrás: Shutterstock -
felügyeleti jog elrabolt gyerek Csulak Fanny édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csulak Levente kislányát két évvel ezelőtt rabolták el tőle. A Svédországban élő magyar édesapa azóta nem tud semmit Fannyról, mióta az akkor mindössze 9 éves lányt 2020 nyarán az anyja ismeretlen helyre vitte. A gyermeket az Interpol is körözi világszerte.

"Kétmillió-kétszázötvenezer forintos nyomravezetői díjat ajánlok fel annak, aki a kislányom felkutatását közvetlenül elősegíti, illetve olyan információval szolgál akár névtelenül, ami a megtalálását eredményezi. A föld nem nyelhette el őket, remélhetőleg nem esett bántódásuk sem, így valahol élniük kell. Bízom benne, hogy valaki, akár a szomszédok, vagy az utcabeliek felismerik és legalább a magas összeg hatására segítenek" – mondta a Blikknek Levente.

"Mónika apjával rendszeresen beszélek telefonon, legutóbb néhány hete hívtam fel. Azt gyanítom, hogy a Székesfehérváron élő szülei tudják, hogy hol bujkálnak a lányommal, de hiába kérlelem, nem mondják el. Rendszeresen járok haza Magyarországra kocsival és egyik határon sem állítanak meg, így sajnos őket is hiába körözik, bárhol lehetnek" – magyarázta az édesapa.

"Többször álmodtam, hogy Fanny hazajött hozzám. Elviselhetetlen a hiánya, hogy nem tudok beszélni hozzá, és nem tudom átölelni sem. Borzasztóan nehéz, de közben az életnek mennie kell tovább. Hatalmas nagy a hiánya, de nem adom fel" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.