Egy jósnő szerint eddig tart a háború: a legrosszabb viszont még hátravan

Forrás: Dreamstime -
Oroszország Ukrajna Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború jóslat jósnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszország február végén támadta meg Ukrajnát. Az orosz-ukrán háború miatt emberek milliói hagyták el otthonaikat, megsemmisültek katonai támaszpontok, civilek lakta városrészek, épületek. Senki sem tudja, meddig tart majd a rengeteg áldozattal járó konfliktus.

Egy asztrológus meglepő kijelentéssel állt elő. Arina Arturovna szerint a háború Ukrajna győzelmével zárul, a harcok pedig egészen 2022 őszéig elhúzódnak. Az ország számára a március és május közti időszak nagyon nehéz lesz, a jósnő ugyanis ekkorra várja a leghevesebb, sok áldozattal járó támadásokat.

Nem sok jóval kecsegtetnek a jóslatok Forrás: Dreamstime

Arina abban is biztos, hogy Ukrajna csatlakozni fog az Európai Unióhoz, viszont a belépésre csak jóval a háború után kerül majd sor. Ukrajna győzelmével azonban nem oldódnak meg a problémák, sőt az asztrológus szerint a legrosszabb még hátravan: szegénység, munkanélküliség, állandósuló nyersanyaghiány várható, az orosz fizetőeszköz, a rubel értéke pedig tovább zuhan – írja a Tények.hu az Unian.ua híre alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.