Magyar lovas szakértő segíti Henry Cavillt: készül a Vaják című sorozat új évada

Henry Cavill forgatás Vaják harmadik évad ifj. Juhász László lovaglás Vaják lovas szakértő új évad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt indult a Vaják, ami azonnal meghódította a közönséget, és nők milliói nézték csillogó szemmel a brit színész, Henry Cavill kidolgozott felsőtestét.

A sorozat első évada 2019-ben vált elérhetővé, a folytatására viszont két évet kellett várnia a rajongóknak, mivel az csak 2021-ben érkezett meg a Netflixre. A harmadik évad forgatása nemrég vette kezdetét, Henry Cavill pedig már javában készül Ríviai Geralt újbóli megformálására. A felkészülésben egy magyar szakértő, a kiemelkedő filmes tapasztalattal bíró lovas, ifj. Juhász László segíti.

A lovas gyakorlatokról a brit színész több posztot is megosztott Instagram-oldalán. A fotókból derült ki, hogy új lovát a való életben Hectornak hívják. A Vaják harmadik évada a tervek szerint 2023-ban lesz látható a Netflixen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.