2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Aszódi kettős gyilkosság: Az édesapa ölte meg a 14 és a 16 éves lányát

Forrás: Police -
Aszód eltűnt lány tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, meggyilkoltak két embert Aszódon. Kiderült, hogy két, egy 16 és egy 14 éves lány az áldozat, akiket édesapjuk gyilkolt meg.

Két holttestet találtak a rendőrök egy aszódi lakásban, miután május 26-án csütörtökön este bejelentést kaptak. Azóta kiderült, hogy a 46 éves édesapa végzett két, 16 és 14 éves lányával.

A lányok édesanyja napok óta kétségbeesve kereste gyerekeit, körözés volt kiadva eltűnésük miatt.

Meggyilkoltak két embert Aszódon, helyszínelés, gyilkosság, rendőrség Forrás: Police

Állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök tegnap este egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak. Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A helyszíni szemle és a kiterjedt adatgyűjtés alapján, a nyomozás eddigi adatai szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. Az apa - nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja le a további eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.