Bezárkózott Berki Krisztián édesanyja: "Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is"

Facebook -
Berki Krisztián temetése Berki Krisztián halála Berki Krisztián édesanyja Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián édesanyja, Júlia megtörten mesél a szerdán megjelenő hot! magazinban a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztián viselkedésében.

„Minden egyes nap a sírógörcs kerülget, inkább fel sem megyek az internetre! Az emberek találgatnak, mi történhetett, és rosszindulatúak is. Itt, Tatabányán sem megyek már inkább sehova, mert lépten-nyomon megállítanak, és kérdezősködnek, pedig én sem tudok semmit" – mondja a magazinban az édesanya, akinek korántsem volt felhőtlen a kapcsolata Krisztiánnal.

Facebook

„Krisztán kilencéves volt, amikor az apja és én elváltunk. Nem volt különösebben rossz házasság a miénk, inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk egymástól. A bíróság annak idején megkérdezte, hogy kivel szeretne maradni, és engem választott. Való igaz, később, amikor olyan 14 éves lehetett, padlóra kerültem minden szinten, és akkor egyre kevesebbet volt velem. Nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna, ezért inkább az apját választotta" – meséli Júlia. Az édesanya vallomásáért
keressétek digitális formában is a hot! magazint a digitalstand.hu/hot oldalon!

A tragédia részleteiről ITT olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.