Fábry Sándor drámai vallomása: nem sok időt tud a gyerekeivel tölteni

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gyerekek család magánélet Bori Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű humorista közel a hetvenhez sem hagyta a háta mögött a színpadot. A műsoraiban rendszeresen mesél az életéről, a vele történtekről, ám a családjáról csak ritkán beszél.

Fábry Sándor nemrég megtörte ezt a hagyományt és a kislányával való kapcsolatáról megosztott néhány részletet. A komikus elárulta, hogy jelenleg nyugdíjasként élvezi a mindennapokat, olvas, ír és sorozatokat néz és nem sok örömét leli abban, hogy megöregedett. Annak ellenére, hogy sokat van otthon, mégis kevés időt tölt együtt kislányával.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Sándor lánya, Bori már 11 éves és rengeteg elfoglaltsága van. Egy héten háromszor jár röplabdaedzésre és meccsekre, emiatt pedig csak keveset van együtt az édesapjával. Fábry azonban mérhetetlenül büszke a gyermekére.

– idézte a Blikk a Storynak nyilatkozó humoristát, aki azt is elárulta, hogy nagyfia és kislánya már találkoztak egymással, és minden vágya, hogy a gyermekei jó testvérek legyenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.