"Megláttam, a törmelék alatt feküdt" - a házomlás súlyos sérültjének párja beszámolt a történtekről

Forrás: police.hu -
Terézváros házomlás táncos Operettszínház sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház egyik táncművésze sérült meg súlyosan a budapesti házomlásban. A fiatal nő barátja beszámolt a történtekről.

Az utcára omlott egy épület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Jókai utcában hétfő délelőtt. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a Budapesti Operettszínház művésze. A 26 éves balerina éppen a barátjával tartott a színházba, amikor rájuk omlott az épület. Babácsi Benjámin elmondta, hogyan történt a tragédia és azt is, hogy van most a barátnője.

Leomlott egy ház tetőszerkezetea Jókai utcában Forrás: police.hu

"Sétáltunk, amikor egy nagy robajra lettünk figyelmesek a kordonok mellett. Először azt hittük, hogy az építkezésen történik valami, de amikor felnéztünk, láttuk, hogy szakad le egy egész emelet. Elkezdtünk kézen fogva szaladni, de sajnos a párom, Niki a törmelék alá került. Ezután percekig nem láttam semmit a hatalmas porfelhő miatt. Kiabáltam neki, szólítgattam, de sajnos nem érkezett válasz. Végül megláttam, a törmelék alatt feküdt eszméletlenül. A mentők gyorsan kiérkeztek, szerencsére életben van, de nem tudjuk, mi lesz a lábaival, a bénulás veszélye sajnos fennáll. Beszélni azóta nem tudtunk egymással, hiszen éppen egy hat órás műtéten esik át" - mondta a Blikknek Benjámin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.