Balesetet okozott a férfi, aki korábban amputált lábát egy járóbottal helyettesítette

Forrás: police.hu -
rendőrség baleset baleset okozás bot amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sülysápi férfi korábban elvesztett jobb lábát próbálta helyettesíteni a vezetésnél a járást segítő eszközzel, mi több, balesetet is okozott.

Június 8-án reggel egy Ecseren történt, személyi sérüléssel járó balesethez érkeztek a monori helyszínelők, akik nem mindennapi látvánnyal találták szemben magukat -írja a police.hu.

A kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve: mint kiderült, a 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát.

Az idős férfi autójával szabálytalan előzése miatt ütközött neki egy vele egy irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A férfi egyik utasa, egy 6 éves gyermek a baleset következtében fejsérülést szenvedett; a mentősök megfigyelésre kórházba vitték.

A férfi egy bottal nyomta a gázpedált. Forrás: police.hu

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 71 éves férfival szemben szabálysértési eljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.