Kegyetlen gyilkosság: leöntötte benzinnel, majd felgyújtotta férje a magyar nőt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság Toronto kegyetlen feleség férj bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy napig küzdöttek az orvosok a magyar állampolgárságú nő életéért, akit férje Torontóban egy buszon öntött le benzinnel, majd felgyújtott. A nő belehalt sérüléseibe.

V. Henrietta évek óta élt Torontóban férjével, azonban úgy tudni, házasságuk olyannyira megromlott a férfi féltékenységi rohamai miatt, hogy a 37 éves nő végül kénytelen volt távoltartási végzést kérni ellene. Bár a férfi 200 méteres körzeten belül meg sem közelíthette volna a nőt, a tragédia mégis megtörtént.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A férfinak korábban már több rendőrségi ügye is volt féltékenységi rohamai miatt, továbbá egy alkalommal háromnapos elzárást kapott a távoltartási határozat megszegéséért.

Az áldozat szintén Kanadában élő lánya, B. Inez a közösségi oldalán írt arról, hogy édesanyjával nem éltek félelemben, nem gondolták, hogy drogfüggő apja képes lenne bántani az édesanyját.

A Globalnews szerint a kanadai bíróság vizsgálati fogságba helyezte a férfit, aki életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.