Kulcsár Edina már az esküvőre készül: a közös tetkó után jöhet a gyűrű is

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
esküvő házasság nász G.w.M gyűrű Kulcsár Edina Szabó András Csuti közös tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban több jel is arra utalt, hogy az esküvőt tervezheti Kulcsár Edina és G.w.M. Az egykori szépségkirálynő azonban a sok találgatás után most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, igent mondana-e, ha újból megkérnék a kezét.

Az egykori szépségkirálynő hosszan próbálta megmenteni házasságát Szabó András Csutival, ám mindketten úgy látták jónak, ha inkább külön utakon folytatják. A válást az év elején jelentették be, és azóta már mindketten új életet kezdtek. Edina a fiatal rapper, Varga Márk oldalán találta meg a boldogságot.

A múlt héten azzal kerültek a címlapokra, hogy közös tetoválást készíttettek, ami ráadásul látható helyre, a csuklójukra került. A szerelmespár egymás nevét tetováltatta magára, ami szerintük egyértelmű jele annak, hogy komolyan gondolják a kapcsolatukat és örökre terveznek. A közös tetkó mellett már van közös otthonuk is, jelenleg azt szépítgetik.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

– mondta el a Blikknek Edina, aki a mézesnapok után ismét belevetette magát a munkába, és a vállalkozása valamint kedvese mellett gyerekeivel tölti minden idejét.

Az elmúlt hónapokban több sztárpár kapcsolata is szakítással ért véget. Megkérdeztünk egy pszichológust és párterapeutát, hogy szerinte mi lehet ezeknek a celebválásoknak az oka?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.