Pikáns kapcsolat: hét másik nővel osztozik férjén ez a bevállalós nő

poliamoria poliamória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak Szulejmán szultán háreme kicsiben: a brazil Arthur és felesége, Luana hét barátnővel él boldog kapcsolatban. A török szappanoperával ellentétben náluk csak akkor üti fel a fejét némi dráma, ha a büszke férj nem fordít ugyanannyi figyelmet minden kegyeltjére.

Arthur és Luana kapcsolatuk kezdete óta együtt járnak konditerembe, és ahogy a férfi teste egyre acélosabb lett, úgy nőtt az önbizalma, ráadásul több ízben előfordult, hogy más nők is megkörnyékezték őt. Arthur egyszer csak érdekes kérdéssel állt kedvese elé: tudni akarta, mit szólna ahhoz, ha rajta kívül is lennének hölgypartnerei.

Mivel Luana imádja Arthurt, és akkor igazán boldog, ha a párja is az, belement a dologba. A tetovált brazil csődör háreme lassan hét fősre bővült, így lettek ők egy kilenc fős boldog csapat Taniával, Lorenával, Kyarával, Melinával, Emellyvel, Cyntiával és Thayanne-nel.

Arthur és a hölgyek egy ceremóniával is megerősítették többszerelmű kapcsolatukat: a férj és a feleség megcsókolták egymást az oltárnál, a többi lány pedig közben egymással váltott csókot – írja a 24.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.