Szörnyű tragédia: kerti medencébe fulladt egy kislány Pilisnél

medence kislány tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán egy pillanatra hagyták magára a szülei a kislányt, de ez elég is volt ahhoz, hogy megtörténjen a tragédia. 

Vasárnap a Pilisre riasztották a Magyar Gyermekmentő Alapítvány budapesti egységét, miután egy 2 éves kislány beleesett a kerti medencébe. Hosszú időn keresztül küzdöttek a gyermek életéért, azonban már nem tudták megmenteni.

Ugyanezen a napon egy 3 éves kisfiút is ki kellett menteni egy balatonszárszói kerti medencéből, de őt sikerült megmentenie a kiérkező hatóságoknak.

"Tapasztalataink szerint a kerti medencés balesetek többnyire akkor történnek, amikor a felnőttek a házban vannak, a gyermekek pedig kihasználva a pillanatnyi figyelmetlenséget, kiszöknek a medencéhez. Javasoljuk, hogy a kerti medencéket, tavakat kerítsék körbe, vagy fedjék le, amikor használaton kívül vannak, vagy zárják kulcsra a bejárati ajtókat, földszinti ablakokat" - idézi a Magyar Gyermekmentő Alapítvány nyilatkozatát a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.