Három hónappal korábban, a nyaraláson született meg a babájuk: annyit nyomott, mint egy zacskó cukor

koraszülött csecsemő Ciprus kérés nyaralás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkeseredett édesanya nagyon szeretné hazavinni kisbabáját, akit egy ciprusi nyaraláson szült meg a kiírt időpontnál három hónappal korábban. A kicsi nagyjából annyit nyomott a születésekor, mint egy zacskó cukor. 

A 27 éves Bethany Smith és férje, a 28 éves Jan Cleathero két közös gyermekükkel épp Cipruson nyaralt, amikor az indulás előtti este beindult a szülés az édesanyánál. A 25. hétre született Mollynak azonnal inkubátorra volt szüksége.

Az édesanya A The Sunnak beszélt arró : egyáltalán nem gondoltak arra, hogy ilyen rémisztő helyzetbe kerülhetnek, ráadásul az édesapának a szülés után nem sokkal vissza kellett térnie az Egyesült Királyságba a két gyermekkel. Helyzetüket tovább súlyosbítja a 100 000 fontos (nagyjából 47 millió forintos) kórházi számla, és a négy hónapos ciprusi tartózkodás Bethanynak és Mollynak.

A család a GoFoundMe oldalon indított gyűjtést, hogy az anya és a baba is mielőbb hazajuthasson egy orvosi repülővel, és a kicsi a hazájában erősödhessen tovább. Egyelőre 24 ezer font gyűlt össze, ez azonban még kevés a költségek finanszírozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.