Curtis az utolsó pillanatban mondta le szombati koncertjét

Monorierdő koncert Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton Monorierdőn lépett volna fel Curtis, de végül nem jelent meg a helyszínen. 

Habár Curtis tagadja, hogy drogproblémái lennének, és ez vezetett a Majkával való újabb szakításhoz, arra viszont egyelőre nem adott magyarázatot, hogy miért nem jelent meg akkor a rapperrel közös fellépésén. A celeb egy ismerőse szintén azt nyilatkozta, "szemen szedett hazugság" az, amit most Curtisről írnak, és teljesen más áll az újabb szakításuk hátterében. Konkrétumokról azonban sem ő nem beszélt, sem a rapper, aki most szintén nem jelent meg egy fellépésén.

Curtis nem jelent meg egy szombati koncertjén

Monorierdőn, a falunapon adott volna koncertet, de csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy nem fog fellépni. Erről egy szervező tájékoztatta az embereket.

"Hölgyeim és uraim, őszinte leszek, nagyon sokat készültünk arra, hogy leegyeztessük. Az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek" - idézi a Story a falunapon elhangzottakat. G.w.M lépett fel helyette, ám ő csak éjfélre ért a helyszínre: a Curtisnek fenntartott egy órában a település lemezlovasai szórakoztatták a közönséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.