Fontos bejelentést tett az IKEA: megváltozik a nyitvatartási idő

Forrás: Medgyesi Milán - Origo -
szolgáltatás nyitvatartás Ikea változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elsejétől új időszámítás kezdődik az IKEA életében.

Az IKEA Magyarország úgy döntött, megváltoztatja az áruházak nyitvatartási idejét. A közlemény szerint 2022. augusztusától lép érvénybe az új rend. Hétfőtől szombatig 10:00 és 20:00 között tart nyitva az üzlet, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 között lehet vásárolni az áruházakban. Az ügyfélszolgálatot 8:30 és 19:00 között lehet elérni.

Forrás: Medgyesi Milán - Origo

Az IKEA ügyfélszolgálata fejlesztésének köszönhetően egy távolról működő értékesítési ponttá alakul, így a kapacitásbővítés miatt számos új munkalehetőség is nyílik.

Céljuk, hogy jelentős mértékben szélesedjen a táveléréssel működő szolgáltatások köre, és a vásárlók egy 24 órán keresztül elérhető chatbot segítségét is igénybe vehessék, továbbá a tervezési szolgáltatások is több időpontban legyenek elérhetők.

"Arra is lesz lehetőség, hogy a panaszkezelés során a vásárlók videóhívásban mutathassák meg a hibás terméket vagy alkatrészt a munkatársaknak, akik így azonnal lépéseket tudnak tenni a probléma megoldása érdekében" - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.