Késeléssé fajult a láthatás: az apa lélekjelenlétén múlt, hogy sem őt, sem a gyereket nem ölte meg az ittas anya

dreamstime -
emberölési kísérlet láthatás ittas késelés család anya részeg apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A váláskor apjánál elhelyezett gyermek az édesanyjánál volt láthatáson, aki el akarta őt rabolni. Az apa ezt szerette volna megakadályozni, ezért az anyuka megkéselte őt. 

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt az anyával szemben kiskorú veszélyeztetése és emberölési kísérlet miatt.

dreamstime

Mivel a gyermeket a bíróság az édesapjánál helyezte el, az anya csak hétvégente láthatta őt.

Az ominózus eset 2021 nyarán, egy ilyen hétvégén történt, az anya egyik Szeged környéki településen élő ismerősének házában. Az anya ittas állapotban felhívta exét és közölte vele, hogy eltűnik közös gyermekükkel. Az apa rendőrséggel fenyegette meg a nőt és azzal, hogy azonnal a gyerekért megy, ezért az anyuka felébresztette az alvó kisgyereket, és megpróbált vele a ház ablakán át megszökni, ám ismerősei ezt megakadályozták.

Amikor az apa megérkezett, az anya a gyermeket maga elé tartva azzal fenyegetőzött, hogy megőli őt. A férfi azonban kitépte a nő kezéből a gyereket, ám amikor megfordult vele, hogy megvédje őt saját anyjától, a nő hátulról megvágta volt párja nyakát.

Az apa 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett a nyakán és a karján.

A rendőrök a nőt elfogták, jelenleg letartóztatásban van - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.