Két nappal az eltűnése után holtan találták meg a fiatal édesanyát

gyilkosság tanárnő kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnése után két nappal holtan találtak egy fiatal anyukát, aki alig pár hónappal ezelőtt mesterséges megtermékenyítés segítségével adott életet kislányának.

Abi, aki tanítónőként dolgozott, januárban adott életet Sydney-nek. Férjével hónapokig próbálkoztak, de nem akart összejönni a baba, végül mesterséges megtermékenyítés segítségével esett teherbe a 29 éves nő. Nagyon örültek a babának, boldogabbak voltak, mint valaha.

Abit múlt pénteken éjjel látták utoljára, amikor éjfél körül elhagyta castlefordi otthonát. A család és a barátok furcsállták, hogy a fiatal anyuka szó nélkül faképnél hagyja a családját.

"Teljesen lesújtó. Abi csodálatos ember volt, és csodálatos tanára volt a gyerekeknek, hihetetlenül kedves és gondoskodó, szerette az összes kollégáját és az iskolában tanuló gyerekeket. Semmi sem lesz már olyan, mint régen" - írta az egyik szülő, akinek a gyermekét tanította az elhunyt édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.