Mobillal dobta fejbe rajongóját a rapper, aki gyémántot ültetett a homlokába

Forrás: Dreamstime -
mobiltelefon rajongó sérülés koncert mobil Lil Uzi Vert botrány gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zenei munkásságát talán kevesen, botrányait viszont annál is többen ismerhetik. Lil Uzi Vert amerikai rapper legutóbbi koncertjén felsértette egyik rajongójának fejbőrét, mikor megdobta egy mobiltelefonnal.

Lil Uzi Vert másfél évvel ezelőtt azzal lett világszerte ismert, hogy egy méregdrága gyémántot ültetett a homlokába. Az amerikai rapper Elliot Eliantte sztárékszerésztől vásárolta a drágakövet, amelynek árát négy éven át törlesztette. Az ékszer azonban már nincs a fején, ugyanis az egyik koncertjén kitépték, ezért úgy döntött, leoperáltatja.

Forrás: Dreamstime

Vert nemrég egy londoni fesztiválon lépett fel, ahol ketten is megsérültek. A rapper ugyanis a közönségbe dobott egy mobilt, ami fejen talált egy nőt, akinek megrepedt a bőre. A dobás következtében egy másik néző is megsérült, őket kiemelték a közönségből és a helyi orvosok elláták a sérüléseiket.

A rapper nem szándékosan okozott sérülést, pusztán csak vissza akarta adni a telefont a tulajdonosának, ám rosszul sült el az akció. Nem tudni, hogy került a mobil a színpadra, valamint az is rejtély marad, visszakapta-e a tulajdonosa a készüléket – írja az OFF Média.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.