Udvari wc tetejére kergette egy kos Rubint Rékát: naphosszat őrizte őt az állat

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
aranykalászos gazda Kos Rubint Réka vidéki élet Schobert Norbert reinkarnáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamera előtt sírta el magát a fitneszlady, ugyanis olyan nagy erővel törtek fel belőle az emlékek.

Rubint Réka a Jászságban, Pusztamonostoron töltötte gyerekkorát, ahova most azután tért vissza, hogy hivatalosan is aranykalászos gazda lett. Schobert Norbi felesége hazautazott, hogy meglátogassa keresztfiát, az útra pedig elkísérte őt a Tények stábja is. Réka a vidéki kalandról készült kisfilmben elevenítette fel gyerekkora egyik vicces történetét.

Forrás: Szabó Gábor/Origo

A fitneszlady imádott vidéken élni, rendszeresen besegített a szüleinek, és sok állatot megismert kislányként. Az egyikkel, egy kossal egészen közeli kapcsolatba került. Rékát ugyanis gyakran megkergette a kos, és nem egyszer felszaladt miatta a kerti illemhely tetejére. Az állat pedig kitartóan őrizte "áldozatát", és Réka mindaddig nem tudott lemászni a wc tetejéről, míg valaki a segítségére nem sietett.

– emlékezett vissza Rubint, aki arra vágyik, hogy öregkorára férjével együtt egy hasonló tanyára vonulhassanak vissza. Rékát megrohanták a gyerekkori emlékek és a Tények kamerája előtt könnyes szemmel beszélt elhunyt édesapjáról.

– zárta Réka, aki hisz a reinkarnációban, és abban, hogy hamarosan újra találkozhat édesapjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.