A Vezúvba zuhant egy férfi, mert tilosban akart szelfizni a vulkán kráterénél

Forrás: Wikipedia -
turista Vezúv szelfi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 23 éves amerikai turista július 9-én a Nápoly mellett magasodó tűzhányóba zuhant, miközben megkísérelte magát lefotózni mobiltelefonjával.

A bizarr baleset annak volt köszönhető, hogy a fiatalember és hozzátartozói a belépődíjat megkerülve egy félreeső útvonalon kapaszkodtak fel a hegy tetejére, így olyan területekre is eljutottak, melyeket a hatóságok nem tartottak elég biztonságosnak a látogatók számára.

Forrás: Wikipedia

A turista épp szelfizni készült a festői panoráma előtt, amikor kicsúszott a kezéből a telefonja és egyenesen a kráterbe pottyant. A férfi ezt nem hagyta annyiban, gyorsan utánaeredt, azonban elveszítette egyensúlyát, és a kráter egészen mély pontjáig zuhant.

Csodával határos módon túlélte az esést, csak kisebb sérüléseket szenvedett, ám, miután mentőhelikopterrel biztonságos helyre szállították, közölték vele, hogy birtokháborítás miatt útitársaival együtt büntetésre számíthat – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.