Visszatér a hőség: közel 40 fok várható - Ekkor lesz a legmelegebb

Forrás: Shutterstock -
kánikula időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes nyári napok után újra forróság várható. 

Szerda


Sok napsütésre, igazi nyári időre számíthatunk. Nem lesz csapadék, inkább csak fátyolfelhők lesznek az égen. Az északnyugati szél a nap első felében még több helyen lesz élénk. 30-33 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtök


A sok napsütést követően délután erősen megnövekszik a felhőzet, és estefelé északon zápor, zivatar is lehet. Országos hőség lesz 30-37 fokos maximumokkal.

Forrás: Shutterstock

Péntek


Északnyugat felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan alakul ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél is megerősödik. Egy gyenge hidegfront érkezik. 30-35 fokos rekkenő hőség lesz.

Szombat


Délen, délnyugaton lesz gyakrabban felhős az ég - itt kisebb záporok még előfordulnak. Később észak felől egyre több napsütés valószínű. 29-34 fok várható délután. Az ÉNy-i szél erős lesz.

Vasárnap


Sok napsütés lesz, gomolyokkal, csapadék nélkül. A légmozgás továbbra is élénk lesz. 29 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők délután - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.