"Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni?" - kiakadt a Házasodna a gazda egyik jelentkezője

Forrás: RTL Klub -
vita balhé Házasodna a gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Házasodna a gazda című műsorból máris távozott az egyik jelentkező: Imre mégsem akar másokkal versenyezni.

A Házasodna a gazda című műsorban már meg is történt az első felháborodás: a Vera asszony meghódítására jelentkező Imre mégsem akar a gazdasszony kegyeiért harcolni.

"Bennem nincs meg az az ösztön, hogy férfiakkal küzdjek azért, hogy majd megkapjam a hölgyet. Nálam ez nem működik, hogy én harcoljak" - kezdett bele távozásának megindoklásába Imre. Vera asszony próbálta megnyugtatni, és leszögezte, nem kellett semmiért sem harcolni, ilyesmiről szó sem volt, de a férfit nem sikerült maradásra bírni. Imre azért is mérges lett, mert az utazása bizony költséges volt.

Imre kiakadt Forrás: RTL Klub

"Ki fogja nekem az 550 eurómat megtéríteni? Ennyibe került az utam. Az a baj, hogy annyira... Már nem is tudom, hogyan fogalmazzak, hogy ne legyek alpári" - folytatta panaszáradatát a férfi, aki továbbra is azon volt kiakadva, hogy túl sok férfival kellett volna versenyre kelnie. Vera asszony próbálta rövidre zárni a búcsút azzal, hogy nézzenek inkább előre, de Imre erre képtelen volt. "Engem megfosztottak egy kicsit úgymond anyagilag. Ami nekem belekerült volna 100 euróba, az belekerült 550-be. A mai világban azért 550 euró..." - folytatta Imre, de Vera asszony határozottan megkérte arra, hogy távozzon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.