Kigyulladt egy harmadik emeleti társasház Hajmáskéren: menekítették az embereket

Forrás: shutterstock -
tűzoltás tűz Hajmáskér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik emeleti lakásban keletkezett tűz egy hajmáskéri társasházban szerda délután - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Csondor Henrietta elmondta: a lángok egy Jókai Mór lakótelepi társasházi lakás nappalijából terjedtek át a többi helyiségre. Az oltásban a veszprémi, a pétfürdői és a balatonfűzfői tűzoltók vettek részt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Képünk illusztráció Forrás: shutterstock

Az épület felső szintjeiről több embert is magasból mentő létrás tűzoltóautóval mentettek ki - tette hozzá. Bartók Judit, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-nek elmondta: a társasházból tíz embert - köztük hat gyereket - hoztak ki, a mentésben a rendőrök is segítettek. A sérültek állapotáról az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért tájékoztatást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.