Öngyilkos lett egy 18 éves lány - A tinédzser mentális problémákkal küzdött

tinédzser szorongás mentális betegség öngyilkosság mentális problémák pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Chloe Lowtherről családja és barátai azt mondják, mindig vidám volt, ő volt a bulik szíve és lelke. Öngyilkossága mindannyiukat sokkolta.

A lány holttestére egy kétszintes parkoló közelében találtak rá, július 23-án.

Halála kapcsán nővére arra szeretné felhívni az emberek figyelmét, hogy sokszor észre se vesszük, ha valaki a környzetünkben mentális problémákkal küzd.

Shannon Walker - Chloe nővére - így nyilatkozott: „Chloe sok mindenen ment keresztül, és azt hiszem, mindez összeadódott. Annyira nyitott volt, és annyi barátja volt, hogy mindig volt valahol, valakivel. A buli volt az élete."

A családot sokként érte a hír, eleinte el sem akarták hinni, hogy ez történt a fiatal lánnyal, de ahogy nővére mondta, egy picit vigasztalja őket a tudat, hogy húga nem volt egyedül:

"Volt néhány ember, aki beszélgetett vele, és megpróbálták megakadályozni az öngyilkosságát."

Chloe halála óta Shannon létrehozott egy GoFundMe oldalt, az összegyűlt pénzt kishúga temetésének költségeire fordítják.

Shannon, akinek célja, hogy az emberek ismerjék fel, ha valaki a környezetükben mentális problémákkal küzd, azt mondta: "Remélhetőleg kihozunk valami jót ebből a rossz helyzetből, és megakadályozzuk, hogy ez más családokkal is megtörténjen." - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.