sárkányrepülő Darnózseli tragédia halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, halálos balesetet szenvedett egy sárkányrepülő vezetője Darnózseli és Lipót között. Kiderült, hogy az 59 éves férfi még élt, amikor segítséget hívtak hozzá.

Próbarepülés közben motoros sárkányrepülővel fának ütközött és meghalt egy 59 éves férfi Darnózseli és Lipót között szombaton kora este - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n vasárnap.

A sárkányrepülő az 1404-es út 5-ös kilométere melletti fasorban fának ütközött és lezuhant. A Móvár Press úgy tudja, hogy a zuhanás közben a géptest teljesen széttört, a vezető pedig kiesett belőle.

Információk szerint a balesetnek voltak szemtanúi, egyikük pedig azonnal odarohant, hogy segítsen, vélhetően ő értesítette a mentőegységeket is, akik azonnal a helyszínre siettek, és közel egy órán keresztül harcoltak a férfi életéért. Sajnos azonban az újraélesztés nem sikerült, a férfi ugyanis olyan súlyosan megsérült a zuhanásban, hogy a helyszínen meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.