Kerekesszékbe került a Balaton Soundon az óriáskerékből kizuhant fiú

Fotó: Rockstar Photographers -
Balaton Sound kerekesszék óriáskerék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áront a Balaton Soundon érte komoly baleset: kizuhant az óriáskerékből. Jelenleg kerekesszékben van.

Áron a Balaton Soundon komoly balesetet szenvedett: kizuhant az óriáskerékből. A fesztiválról a kaposvári kórházba vitték, ahol gerincműtéten esett át. Jelenleg csak kerekesszékkel tud közlekedni, és mivel egy lift nélküli házban él az első emeleten édesanyjával, gyűjtést szerveztek neki egy székliftre.

"Ez 16 lépcsőt jelent, amin fel- és le kell tudnia majd menni, amennyire csak lehet, egyedül, hogy az önállósága és a méltósága megmaradjon, 16 évesen ne egy lakásban teljen el az élete nagyobbik része. Azt zárójelben teszem hozzá, hogy ne a nála jóval könnyebb anyukájának kelljen, még ha Áron hathatós segítségével is, fel- és levarázsolni a széket vele. Csináltatni kell egy székliftet, aminek az ára 2,7 és 7 millió forint között van, ehhez kérünk és köszönünk meg minden segítséget" - olvasható az adománygyűjtő oldalon. A gyűjtést Kiss Gergely vízilabdázó is megosztotta, ugyanis Áron is vízilabdázott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.