"Kilöktek a villamosból a peronra" - veszélyes helyzetbe került Balázs Andi színésznő

Balázs Andi bántalmazás segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi fontosnak tartja, hogy kiálljon azok mellett, akik nem tudják megvédeni magukat. Előfordult, hogy megsérült, miközben mást védelmezett.

Balázs Andi hatalmas igazságérzettel rendelkezik, és igyekszik mindig kiállni azok mellett, akik nem tudják megvédeni magukat. Többször előfordult már, hogy felemelte a hangját azért, hogy a gyengébbeket segítse, és az is megtörtént már, hogy ő szerzett sérülést emiatt, de ez sem vette el a kedvét és bátorságát.

"Hatalmas igazságérzettel áldott meg az élet. Úgy vélem, fontos, hogy ha bántalmazás szemtanúi vagyunk, ne fordítsuk el a fejünket. Lehet, hogy van a segítségnyújtásomban hiba, a magam módján csinálom, de sokszor azt tapasztalom, hogy a környezetemben rajtam kívül senki más nem emeli fel a szavát" - árulta el a Hot! Magazinnak Balázs Andi.

Balázs Andi színésznő mindig megvédi a gyengébbeket Forrás: MTVA

"Visszafogom a hangerőmet, igyekszem észérvekkel hatni, és megkérdezem, hogy mi a problémája. Az agresszióra kedvességgel reagálok. Ez a fajta viselkedés kizökkenti, és arra készteti, hogy hátralépjen kettőt. Ha végképp nem sikerül, előfordult már, hogy odaálltam az áldozat elé, azzal jelezve: »Hagyd abba, inkább engem bánts«" - mondta a színésznő, aki beszámolt arról is, mi törént, amikor a villamoson egyszer egy bácsi védelmére kelt.

"Körbeállták szegényt a villamoson, rugdosni kezdték. Odamentem segíteni, mire ők, amikor a megállóban kinyílt az ajtó, kilöktek a villamosból a peronra. Szerencsémre két rendőr lába elé estem, akik le is kapcsolták őket a következő megállónál" - számol be az esetről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.