Több kiskorút összevert egy férfi a kapuvári iskola udvarán

Forrás: Shutterstock -
kiskorú általános iskola ügyészség Kapuvár ököllel ütötte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves férfi tavaly ősszel jelent meg az iskolaudvaron, majd három gyereket is megütött.

A vádirat szerint tavaly ősszel az akkor 21 éves férfi késő félután jelent meg egy kapuvári általános iskola udvarán, ahol összeszólalkozott néhány diákkal.

Az egyik fiút ököllel úgy arcon ütötte, hogy az elesett, az ő segítségére siető lányt pedig úgy megütötte, hogy eszméletét vesztette. Ezután egy másik fiú is megpróbálta megállítani, ő el tudott hajolni a következő ütés elől, így a férfi egy másikat ütött meg.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A sértettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, két áldozat magánindítványt terjesztett elő az őt ért bántalmazás miatt.

A vádirat nyomán a Csornai Járásbíróság az elkövetőt büntetővégzésben egy év szabadságvesztésre ítélte garázdaság vétsége és két rendbeli könnyű testi sértés vétsége miatt, amelynek végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A próbaidő időszakára a bíróság elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét is - írja az ügyészség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.