A Kincsem Parkban idén is különös szilveszter lesz: a futamok mellett discót is rendeznek

Forrás: New Africa/shutterstock.com -
buli Kincsem Park szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén is "Ügetőszilveszterre" várja a lovassportot kedvelő nagyközönséget december 31-én a Kincsem Park.

Az évzáró lovasversenyek mellett a látogatók adományokkal segíthetik az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló családokat támogató munkáját - tájékoztatta a Kincsem Park kedden az MTI-t.

Mint írták: a programsorozat délben ügetőfutamokkal veszi kezdetét, amelyek közül kiemelkedik a színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal egyúttal a két színészlegendáról és korábbi versenyzőről, Zenthe Ferencről és Bubik Istvánról is megemlékeznek. Ugyanakkor a legrangosabb futam a TIPPMIX - Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival, továbbá agárversenyre is sor kerül a Kincsem Parkban található Nemzeti Agár Stadionban.

Képünk illusztráció Forrás: New Africa/shutterstock.com

A közönség - folytatták - akár már egy 300 forintos jeggyel is élvezheti a fogadás és a verseny izgalmát, illetve video discót is rendeznek az arénában felállított fűtött bulisátorban. A gyerekeket állatsimogató és pónilovaglási lehetőség várja.

Hangsúlyozták, hogy minden étel- és italvásárlás árának 5 százalékát az Ökumenikus Segélyszervezet kapja meg, illetve a rendezők az ország leggyorsabb pónilovainak versenyével köszönik meg a szervezet munkatársainak önzetlen munkáját. Továbbá a Kincsem Park egy komoly eszmei értéket képviselő egyedi vázát ajánlott fel a segélyszervezet számára, melyet meg lehet vásárolni - tartalmazza a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.