Figyelmeztetést adtak ki több megyére az időjárás miatt

Fotó: Csudai Sándor -
időjárás köd figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelmeztetést adtak ki több megyére is tartós köd miatt. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki több megyére is tartós, legalább 6 órás köd miatt. Borsod-Abaúj-Zemplén, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyékben lesz érvényben a figyelmeztetés.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor

Hétfő
Reggelre sokfelé képződik köd, ami a déli órákra nagyrészt feloszlik, és változóan rétegfelhős idő várható, kevés napsütéssel. Nem lesz csapadék. 4 és 10 fok között alakul a hőmérséklet. A délies szél mérsékelt marad.
Kedd
Délelőtt az erősen felhős égből az északkeleti tájakon elszórtan fordul elő szitálás, a hegyekben havas eső, hószállingózás. Délután délnyugat felől aztán beborul az ég, és egyre több helyen ered el az eső. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.
Szerda
Erősen felhős, párás lesz az idő, és szórványosan valószínű újabb eső, záporeső. Kevés napsütés elsősorban az Alföld déli felén lehet. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Marad a +7 fok körüli maximum.
Csütörtök
Reggelig még előfordulhat szitálás, gyenge eső; majd a több helyen erős északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. 5 és 11 fok között változik a maximum.
Péntek
A ködfoltok feloszlása után változóan felhős, részben napos időre van kilátás. Csapadék nem lesz. +9 fok körül alakul a csúcsérték - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.