L.L. Junior és Dárdai Blanka közös nyaralásukról posztoltak: "Életem legjobb nyaralása és döntése volt"

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
Dárdai Blanka nyaralás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Dárdai Blanka már nem titkolják kapcsolatukat: közös nyaralásukról posztoltak.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatáról sokáig pletykáltak, ők azonban egy jó ideig nem vállalták a kapcsolatukat. Mostanra azonban megszaporodtak a közös képek, ráadásul egy nyaralásra is elmentek együtt, amiről mindketten posztoltak. Előbb L.L. Junior rakott ki fotókat az együtt töltött időről, majd Blanka is tett közzé egy videót.

L.L. Junior és Blanka Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Életem legjobb nyaralása és döntése volt, hogy Lacival elmentem Dominikára. Az utolsó perceben vettük meg a repülőjegyet, ami adott az utazásnak egy plusz izgalmat. Tudni kell rólam, hogy gyűlölök repülni, nagyon félek a felszállástól a leszállástól, mindentől is, de valahogy ez az út teljesen más volt, mint az eddigiek. Párizsban szálltunk át, azon a gépen nyolc órát repültünk, a gépen többnyire csak aludtunk meg ettünk és gyönyörű naplementére érkeztünk meg Dominikára. Hatalmas volt a boldogság így összevissza vettem fel a videókat, de aztán hajnal ötkor kimentünk megnézni a napfelkeltét" - mesélte az énekesnő" - idézi az énekesnőt a Ripost.

@blankadardai Dominika Vlog #fyp#napivlog#fy♬ Me Gustas Tu - Manu Chao

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.