Tragédia: hatgyermekes édesanya halt meg sásdi vasúti balesetben

Forrás: Shutterstock -
édesanya vonatbaleset haláleset Sásd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia történt csütörtökön Sásdon: egy édesanya a sínekre hajtott autójával. Ő és az egyik vele utazó gyermeke életét vesztette, a másik gyermekét pedig sőlyos sérüléseket szenvedett.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, személyautóval ütközött a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat Sásdnál csütörtök délután. Az autót vezető nő ls egyik gyermeke a helyszínen meghalt. A baleset Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban történt. A fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott. A szerelvényen senki sem sérült meg.

"Biztos, hogy nem hajtott a sínekre piros jelzésnél. Még négy gyereke várta otthon, a picike csak egyhetes. Ne legyen dühös az anyukára senki. Vitte haza a két óvodást. Hat gyereke volt" - idézte a Ripost a nő egyik ismerősét.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.