Megszólalt egy kiesett játékos: szerinte ő lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! győztese

Forrás: RTL Klub -
schumacher vanda Celeb vagyok, ments ki innen! VV Merci Múcska Gergő Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Merci a csokilopásos balhéja után ki is esett a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorból. Bár a nézők nagyon megszerették a lányt, ő azt mondja, nem vágna bele újra a műsorba, annak ellenére, hogy nem bánja, hogy elvállalta a szereplést. 

Merci az rtl.hu-nak elmondta, hogy már nem is azt bánja, hogy szabályt szegett.

"Bánom, hogy az utolsó napot sírással töltöttem, és sajnálom, hogy a többiek így reagáltak a lopásra. Szerintem így, hogy már több mint 2 hete bent voltunk, mindenkinek alacsonyabb lett az ingerküszöbe. Ha ezt a játék elején teszem meg, akkor szerintem rá se hederítettek volna" - nyilatkozta.

Mercit sok bátorságpróbára elküldték a nézők Forrás: RTL Klub

"Most már kicsit megbántam, hogy megváltam a szempillámtól, mert eddig simán kibírta volna, de igaza van a többieknek, tényleg elvette a tekintetemet, és flegmának tűntem tőle, ezért mostantól csak kevésbé dús pillákat fogok rakatni" - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy Schumacher Vandának szurkol, de azt se bánná, ha - az azóta kiesett - Múcska Gergő nyerne. Merci szerint Curtis lesz a győztes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.