halálra marcangolta Berzence brutális kutyatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brutális kutyatámadás idén márciusban történt Berzencén. Egy 78 éves nőt marcangolt halálra a szomszéd két kutyája a saját kertjében.

A brutális támadást egy másik szomszéd férfi is észrevette: először az idős asszony jajveszékelését hallotta meg. Nem tudta beazonosítani, hogy mit rángatnak a kutyák, de azonnal zajt csapott, amitől az állatok megriadtak és elfutottak.

Az idős nő végtagjait teljesen összemarcangolták a kutyák, eltörték az egyik lábszárát, és a fején is megsebesítették. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol keringési elégtelenség miatt belehalt a sérüléseibe.

A kutyák már 2018-ban is rátámadtak egy férfira, aki túlélte az esetet. A mostani támadás után elaltatták az állatokat, a gazdájuk ellen pedig vádat emeltek. A kutya gazdája bocsánatot kért a gyászoló családtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.