Luxusórákkal lepte meg zenészeit Majka: a rapper milliókat költött az ajándékokra

Forrás: TV2 -
karóra TAG Heuer karácsonyi ajándék ajándék Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Impozáns helyszínen ünnepelte a karácsonyt, és közös munkájuk elmúlt tíz évét Majka a zenésztársaival. A rapper ráadásul nem csak vacsorával kedveskedett a barátainak.

Majka és zenekara már tíz éve járja az országot és készíti a sikeresebbnél sikeresebb dalokat, így volt mit megünnepelni idén karácsonykor. A rapper ráadásul nem aprózta el a meglepetést, és nemcsak sokat költött az ajándékokra, hanem stílusosan is szolgálta fel azokat. A Facebook-oldalára feltöltött videóban látható, amint fehér füst kíséretében kerültek asztalra a luxusórák.

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák#karóra#tagheuer#hírességekórái#majka♬ Úristen - valmar

A rapper ugyanis mindegyik zenésztársának egy-egy karórát adott ajándékba, melyről szinte minden részletet elárult a TikTok óraszakértője, Lakatos Zsolt – vette észre a Blikk.

A szakértő szerint a TAG Heuer márkájú órák magyarországi ára 777 ezer forint, tehát Majka több milliót költött zenészei karácsonyi ajándékára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.