Mischinger Péter: "Szorcsik Vikinek a bíróságon kell beismernie, hogy hazudott velem kapcsolatban"

Forrás: TV2 -
Mischinger Péter Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, elszabadultak az indulatok a TV2 Farm VIP műsorában. Szorcsik Viki azt állította, fél Mischinger Pétertől, aki a kiesése után azt várta, hogy a színésznő nyilvánosan kérjen bocsánatot. Vikire a viselkedése miatt gyűlöletcunami zúdult, Mischinger pedig kijelentette, hogy mivel játékostársa nem élt a lehetőséggel, hogy megkövesse őt, ahogy ígérte, perre viszi az ügyet. 

A Ripostúgy tudja, Viki elkérte Pétertől az ügyvédje számát, ám végül mégsem hívta fel, helyette az Instagramján férfibőrbe bújva üzent az exatlonosnak.

Mischinger Péter úgy érzi, Viki nem hagyott neki más utat arra, hogy tisztázza a nevét. "Nem is különösebben kommentálnám azt a videót, melyben Viki egy applikációval férfi maszkírozta magát és úgy reagált nyílt levelemre és a kérésemre, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot és ismerje el, hazudott, amikor a Farm VIP kamerái előtt engem felé irányuló erőszakos magatartással vádolt meg és kijelentette, hogy attól fél, fizikális értelemben bántani fogom" - nyilatkozta.

Forrás: TV2

"A lényeg, hogy erre a mai napig nem került sor és érzésem szerint már nem is fog, így nem marad más választásom, mint megindítani a jogi folyamatokat. Ez annyit jelent, hogy Viki számára már csak az a lehetőség lesz adott, hogy a bíróságon ismerje be, hazudott velem kapcsolatban" - jelentette ki Péter.

"Viki a megélhetésemet kockáztatta a hazugságaival. Ha félni kell attól, hogy "beleállítom a vasvillát a hátába", akkor a gladiátor bemutatóknak is búcsút mondhatok. Ugyanis ott ténylegesen egymás életével játszunk, és senki nem szavatolhatná az ellenfeleim és egyben barátaim testi épségét" – fogalmazott Péter.

Vikinek igenis, büntetőjogi felelőssége is van ebben a mindenki számára méltatlan ügyben, a idő pedig egyre fogy, Viki pedig eddig semmi jelét nem adta annak, hogy szeretne bocsánatot kérni. Ennél fogva számomra nem hagyott más utat, csak a jogi elégtételt.

"Elvárom, hogy Viki nyilvánosan bocsánatot kérjen és tisztázza az engem ért valótlan vádakat. Ha ezt megteszi, nem indítok rágalmazási pert és nem fogom feljelenteni" - írta korábban nyílt levélben Mischinger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.