Meghalt a negyedik gyermek is, aki a befagyott tó jegére merészkedett

jég Anglia holttest Solihull
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyre emelkedett a közép-angliai Solihull városának egyik befagyott taván történt baleset halálos áldozatainak száma - közölte szerdán este a helyi rendőrség. A hatóságok közlése szerint egy hatéves fiú halt meg a kórházban.

A baleset vasárnap este történt. Többen rámerészkedtek a Babbs Mill nevű mesterséges tó jegére, amely azonban nem bírta el ennyi ember súlyát, és beszakadt alattuk. Eddig három halálos áldozatról lehetett tudni, egy 8, egy 10 és egy 11 éves fiúról.

Nagy-Britanniában szokatlanul fagyos idővel kezdődött a tél: napok óta országszerte - még a délkelet-angliai Londonban és környékén is - mínusz 5-10 fokos fagyokat mérnek, és a hidegben a kisebb tavakon sok helyen jegesedés kezdődött.


Az incidens országos megrökönyödést okozott. A rendőrség kezdetben nem tudta kizárni, hogy további áldozatok is lehetnek a tóban, így egy napokig tartó akcióval átfésülték búvárokkal az alját. A rendőrség közlése szerint a keresést időközben leállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.