Felismerhetetlen Ozzy Osbourne: sokkoló fotók készültek a rocklegendáról

Fotó: Black Sabbath -
fotók rocklegenda Ozzy Osbourne súlyos betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ozzy Osbourne három évvel ezelőtt kapta a letaglózó diagnózist, hogy Parkinson-kórban szenved. A betegségét súlyosbította, hogy még ugyanebben az évben elesett, mely aktiválta egy korábbi balesete során szerzett idegsérülését.

Ozzyt többször is megműtötték, legutóbb idén nyáron került sor egy sorsdöntő operációra. A júniusi nyilatkozatában arról beszélt, hogy nehézséget okoz számára a járás.

Ozzy Osbourne Fotó: Black Sabbath

A Parkinson-kór az idő előrehaladtával egyre súlyosabb tüneteket produkál, és mai napig nincs rá gyógymód. A beteg mozgászavarokkal és egyensúlyproblémákkal küzd, csökken a kommunikációs képessége, felléphet memóriazavar és depresszió is.

A zenész legutóbb augusztusban adott interjút, akkor azt mondta, hogy nem az Egyesült Államokban akar meghalni, ezért haza fog térni Angliába. Ozzy azonban még nem hagyta el az Államokat, és a napokban West Hollywoodban fotózták, amint sétapálca segítségével közlekedik.

A fotókat a DailyMail oldalán tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.