Sáfrány Emese és szerelme törölték a közös fotóikat

Forrás: Instagram/Inti -
közös fotó törölt közös fotók Zuber Krisztián Felicián Sáfrány Emese TNT Inti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A légtornász idén tavasszal, saját Instagram-oldalán közölte követőivel a szomorú hírt, miszerint párjával és gyermeke apjával a különválás mellett döntöttek. Emese azonban nem sokáig maradt magányos, a nyáron ugyanis bekopogtatott életébe a szerelem.

Emesét először júliusban hozták hírbe a TNT zenészével, Zuber Krisztiánnal, akit mindenki csak Intiként ismer. A pár nem is tagadta, hogy randiznak, egy hónappal később pedig már közös fotón is láthatták őket a netezők. Nem tudták elrejteni, hogy mennyire szeretik egymást, ez sugárzott minden képükről, ám most az összes közös tartalom eltűnt az oldalaikról.

Ha valaki letörli a szerelmével közösen készített fotókat, az szinte az egyezményes jele a szakításnak. A Blikk megkereste Sáfrány Emesét, hogy megkérdezzék, miért törölte a bejegyzéseket?

Sáfrány Emese Aleska és Zuber Krisztián Inti Forrás: Instagram/Inti

"Tény, hogy mindketten ismert emberek vagyunk, de nem akarunk a szerelmünkkel haknizni. Tanultam a múltból. A gyermekem édesapjával túl sok közös tartalmat osztottunk meg, és rájöttem, hogy nem egészséges dolog kifelé élni, ráadásul hosszabb távon a kapcsolatnak sem tesz jót. Azt nem mondom, hogy ezentúl soha többé nem rakunk majd ki közös fényképet, például életünk egy-egy fontos pillanatáról, de az biztos, hogy nem osztunk már meg felesleges posztokat" – zárta a gondolatsort a légtornász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.