Borzalmas baleset! Lángszóróval lőtte meg magát élő adásban a műsorvezető

műsorvezető lángszóró Belgium
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy belga tévécsatornán a műsorvezető élő adásban lőtte meg magát egy lángszóróval. A 35 éves Maureen Vanherberghen az eset után néhány másodperccel már úgy tett, mintha mi sem történt volna. 

Nézni is rossz azt a felvételt, amelyen jól látható, hogy Belgiumban a Gala van de Gouden K's című tévéműsorban az est egyik házigazdája véletlenül meglőtte magát egy lángszóróval.

A történtek után néhány másodperccel azonban Maureen Vanherberghen úgy viselkedett, mintha nem történt volna semmi - számolt be a HLN című belga lap.

A műsorvezető egy lufit akart szétlőni egy lángszóróval, ami a gála nyertesének nevét tartalmazta. A nő azonban fordítva fogta meg az eszközt és saját magát lőtte meg vele, amitől azonnal lángba borult a válla és a haja.

Nagy szerencse, hogy komolyabb sérülés nem történt. Maureen az adás után elmondta, hogy egy kevés leégett a hajából, de nem probléma, úgyis visszanő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.