"Ez mindkettőnket nagyon megvisel" - Két hónapja nem tudott egymással beszélni Herczeg Zoltán és párja, Mariann

Fotó: Polyák Attila - Origo -
barátnő drogbotrány börtön Herczeg Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október végén robbant a hír, miszerint letartóztatták az ismert magyar divattervezőt. Eleinte csak sejteni lehetett, ám később pontosan kiderült, hogy Herczeg Zoltánra csapott le a rendőrség kábítószergyanús anyag birtoklása miatt. A divattervező két hónapja rács mögött van, párjával azóta sem tudott kommunikálni.

Herczeg Zoltán ügyét február 23-án tárgyalják újra a hatóságok, aznap kiderül, hogy továbbra is előzetes letartóztatásban tartják vagy kiengedik.

A divattervező próbálja tartani magát, de a párja, Mariann nagyon hiányzik neki.

"Ez mindkettőnket nagyon megvisel" - Két hónapja nem tudott egymással beszélni Herczeg Zoltán és párja, Mariann Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel. Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél. A leginkább az zavar, hogy rejtély, miért vonták meg hirtelen tőlem a kapcsolattartás jogát. Semmilyen indokot nem kaptam, és a hatóságok sem kerestek fel azóta. Pedig tudom, hogy szüksége lenne Zolinak rám, hiszen mi tökéletes szellemi partnerei vagyunk egymásnak, érezzük a másik rezdüléseit, tudjuk a gondolatait. Tudnék neki erőt adni és olyat mondani, ami segítené ott bent" - mondta a Blikknek Mariann, aki bármi is történik, kitart a párja mellett.

Zoltán mindösszesen az ügyvédjével és szüleivel tarthatja bent a kapcsolatot. Barátai kérvényezték, hogy ők is kommunikálhassanak a divattervezővel, de ezt végül nem engedélyezték.

Herczeg Zoltánt kábítószergyanús anyagok birtoklása miatt tartóztatták le, a lap szerint a férfi beismerte a fogyasztást, azt azonban tagadta, hogy kereskedett volna a szerrel. Ha bűnösnek találják, a divattervező akár nyolc évet is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.