Ő volt az a férfi, aki közölte Zámbó Jimmy családjával a zenész halálhírét

Insragram -
halál Zámbó Jimmy sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy halálhírét egy jó barátja, Komáromi István közölte a családdal, aki eddig soha nem hallott részleteket is elárult a körülményekről.

Komáromi István egykori rendőrfőkapitány akkor már a Belügyminisztérium PR-osaként dolgozott, éppen egy televíziós interjút készült adni, amikor értesült arról, hogy barátja, Jimmy fejbe lőtte magát.

"Azonnal felhívtam a testvérét, Mariettát, aki éppen a telefonhívásomra ébredt fel. Tőlem tudta meg, hogy mi történt, és azonnal igyekezett a házukhoz. Utána a Honvédkórház főigazgatóját tárcsáztam, aki jó barátom volt. Megkértem, azonnal küldjenek Jimmy anyukájához, Anna nénihez egy mentőt orvossal, és adjanak be neki egy nyugtatót, még mielőtt megtudja, mi történt a fiával. Így is tettek" - árulta el a Blikknek István.

Zámbó Jimmy barátja közölte a családdal a Király halálhírét Insragram

"Én döbbenten állok azon sztorik előtt, amik arról szólnak, hogy Jimmy milyen bohém volt, hogy bulikból bulikba járt és nagy kanállal falta az életet. Én ezt az oldalát nem ismertem. Ha dolgoztunk, mindig szorgalmas, precíz, pontos, kötelességtudó volt. Velem bulizni se járt, mert a munkám miatt nekem ez nem fért bele az életembe. Ha mégis volt egy szabad esténk, átjött, aztán este 9-től reggel 9-ig a zongoránál ültünk. A zenén keresztül ismertük meg egymás lelkét, gondjait vagy éppen örömét" - tette hozzá István, aki 1996-ban ismerkedett meg Jimmyvel a Van esély című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.