Sokkoló részletek derültek ki a polgárdi tanárnő gyilkosságával kapcsolatban

gyilkosság tanárnő Polgárdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, holtan találtak egy idős nőt a rendőrök tavaly nyáron egy polgárdi családi ház udvarán. A tanárnő holttestére a ház garázsában, zsákba rejtve bukkantak rá.

Az egész közösséget megrázta a tavaly nyáron történt brutális gyilkosság Polgárdiban. Több mint fél évvel a történtek után megdöbbentő részletek láttak napvilágot.

Az ügyészség közlése szerint: a nyugdíjas tanárnőt a szomszéd férfi minden ok nélkül egy bontókalapáccsal tízszer tarkón ütötte, az eszméletlen nő nyakára egy zsineget szorított és ájulásig fojtogatta. A szomszéd egy műanyag zsákot húzott az áldozatára, majd a testét a garázsban egy ponyva alá rejtette.

"Ez a tanár néni ezt nem érdemelte meg. Nagyon rendes volt. Le a kalappal előtte. Már nagyon régóta ismertem. A gyerekeimet is tanította, meg az unokáimat"

– mondta a Tényeknek egy idős helyi férfi.

"Én azt szeretném, hogy soha az életben ne kerüljön ide vissza Polgárdira. Hát két hónapig nem élt itt, aztán megölte a tanárnőt. Két házat is el akarnak adni, mert ha visszajönne, ők már nem akarnak itt maradni" – tette hozzá egy idős hölgy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.