Véget ért Gáspár Virág kapcsolata: "Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát"

párkapcsolat Gáspár Virág szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virág és párja, Krisztián úgy döntöttek, véget vetnek a kapcsolatuknak.

Gáspár Virág és párja, Krisztián hosszú ideje alkottak már egy párt, de úgy tűnik, hogy mostanra véget ért a kapcsolatuk. Bár a karácsonyt még közösen ünnepelték, az újév napját már nem töltötték együtt, Virág oldaláról pedig eltűntek a közös fotók. Sem Győzike, sem a lánya nem akartak nyilatkozni az esetről, de egy közeli barát megerősítette a hírt.

Gáspár Virág és párja szakítottak Forrás: Fb / Gáspár Virág

"Karácsonykor még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, újév napját már nem is töltötték együtt. Virág Krisztián nélkül utazott el szilveszterezni a családjával Zalakaros egyik népszerű wellness-szállodájába. Nem tudjuk, mi okozott közöttük problémát, egyikük sem akar még beszélni a történtekről, de mindkettőjüket nagyon megviselte. Bea és Győző is szomorúak, hiszen nagyon kedvelték Krisztiánt, de mindenben a lányuk mellett állnak, és igyekeznek átsegíteni őt ezen a nehéz időszakon" - mondta a Blikknek egy ismerős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.